Utflykt till Björkör

Datum: 06.08.2019 - 06.08.2019

Tid: 09:00 - 15:45

Plats: Björkör, Föglö

Häng med på årets 4H-träff! I år ska vi göra en utflykt till Björkör!

Vi åker med båtar från Degerby till Björkör med Coja Fishing. På Björkör kommer Kaj Porko att guida oss runt på ön. Vi har möjlighet att bekanta oss på skärgårdshemman från förr, njuta av den vackra naturen samt ha picknick tillsammans och det finns också möjlighet att simma. Om ni vill följa med oss med egna båtar, går det också bra, meddela om det vid anmälan till resan, så vet vi hur många vi blir. Vi bjuder lättare lunch, men det går bra att ta med eget mat också. Ta med egen flytväst och kläder efter väder.

Vi träffas kl. 9.00 i Svinö och åker tillsammans med Skarven till Föglö. Från Degerby får vi båtskjuts vidare till Björkör.
Vi åker tillbaka med Skarven kl. 15.05 och är framme i Svinö ca kl. 15.35.

Tid: tisdag den 6 augusti kl. 9.00-15.45
Plats: Björkör
Pris: 45 €/person (båtresan), kontant betalning på plats före resan
För att delta i resan måste du vara medlem och ha gått ut åk 3, föräldrarna är också välkomna med.
Medlemmar som har inte gått ut åk 3 kan delta i resan med vuxet sällskap med sig.

Anmäl dig här på hemsidan senast den 29 juli, det är begränsat antal platser, anmälan är bindande. Vi måste bli minst 15 deltagare på resan att den blir av. Vid dåligt väder kan resan ställas in, då vi kan inte ta oss i land i såna fall, men det hoppas vi inte att händer den här gången.

Vid frågor kan ni kontakta oss via e-post: garden(a)4h.ax eller ringa till kontoret: 018 -329 830.
Observera att vi är på semester och Kadi och Malin är tillbaka på jobb den 29 juli och kan bekräfta att ni har fått plats och svara på era frågor om resan då.

Anmälan gör du här!