Sommarläger på 4HVilket läger passar DIG bäst?
Klicka på rubriken för att veta mer!

Matskolan
Är du en fena på att laga mat, och nyfiken på varifrån råvarorna kommer? Häng med på ett äventyrligt läger där fokuset ligger på matlagning och allt som har med den att göra. Vi gör olika besök under veckan, lär oss om mat och dess ursprung, och fyller dagarna med roliga aktiviteter! Vi hänger mest nere i köket på Ålands landsbygdscentrum, så detta läger kretsar inte så mycket runt 4H-gården. Vi avrundar lägret med att ordna en tre-rätters middag för föräldrarna!
Detta läger passar dig som gillar att laga mat och hänga i köket!

Dagläger
Våra dagläger handlar mest om 4H-gården på olika sätt. Vi deltar i de dagliga sysslorna på gården, t.ex. städning och matning av djur, men gör också andra roliga saker tillsammans beroende på vädret. Vissa läger har vi simmat mycket, andra har vi pysslat uppe på logen.
Detta läger passar dig som helst hänger med djuren!

Fiskeläger
På fiskelägret samlas de som brinner för att fiska! Det är ett populärt tältläger som tar plats ute på Ängö, där fiskarna nappar bra! Vilket drag ska man ska? Vilket spö? Hur många olika sätt kan man fiska på? Vi lär oss tillsammans med hjälp av våra 4H-ledare och vår fiskeguide. På fiskelägret sover vi i tält oavsett väder, spännande eller hur?
Detta läger passar dig som är intresserad av fiske!

 

Back to top of page